Estelle Silvia Ewa Mary

Ingen kan ha missat att våran kronprinsessa och Prins Daniel har fått sin lilla flicka! Jag tycker personligen det är roligt för dem, de är väl klart att alla någon gång vill bli föräldrar. Men vad jag inte riktigt kan förstå, är varför alla klagar på hennes namn? Okej, det kanske inte är världens finaste. Men vad man inte tänker på är att det faktiskt är Victoria och Daniel som valt detta namnet till sin dotter! Även fast det är en tronarvinge som har fött så är det inte mer än mänskigt att föräldrarna bestämmer vad deras barn får heta.
Sen tycker jag man faktiskt ska lämna dem i fred. Okej, de är stort att det just är Kronprinsessan och Prins Daniel som fått barn, men de har även rätt att bara få vara sin lilla familj.
Dessutom så vet Estelle själv inte i vilken familj hon fötts in, så alla fotografer och journalister behöver inte stå upp med en kamra i ansiktet på de som nyss blivit just föräldrar.
Prins Daniel har verkligen bett om att få vara den lilla familjen, men fotografer och journalister har ingen känsla i kroppen.
Men som sagt, jag tycker verkligen man ska lämna kungafamiljen ifred nu så de kan få njuta av sin lilla familj!

Välkommen till världen lilla Estelle Silvia Ewa Mary!

203


Idag, på alla hjärtansdag har jag och T varit tillsammans i 203 dagar.
Jag älskar dig.

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover.

Förlåt för dålig uppdatering!
Just nu sitter jag och kollar på unga mödrar, är verkligen ett program som fallit mig i smaken!
I helgen har jag varit med T och haft en helt underbar helg!
Eftersom jag inte fick några frågor på förra frågestunden typ, så drar vi ihop till en till! Svarar när de blivit runt 15-20 frågor!

PS, visst har jag snygg header
Den har den här fina tjejen gjort!

Unga mödrar.

Just nu sitter jag och tittar på serien "Unga mödrar Danmark" jag blir faktiskt riktigt imponerad över hur de klarar av vardagen så himla lätt! Jag har själv alltid velat bli en ung mamma, men det får allt vänta några år för min del. För jag tänker inte bo hemma när jag skaffar egen familj, så enkelt är det.
Jag läser ju en hel del mamma bloggar och jag beundrar de verkligen. De är inte alla som kan få ihop det med jobb och familj på samma gång och ändå vara ung och mamma.
Själv har jag redan planerat vad mina barn ska heta om det blir en flicka eller om det blir en pojke. Dock inget jag tänker skriva ut i bloggen, men det är ändå roligt att ha planerat så.
Men jag tänker skaffa egen bostad, eget jobb och ha ett fast förhållande med barnets blivande far. Det finns ju dock inget som säger att de kommer hålla bara för att man blir gravid, men jag tror ni fattar poängen!
Dock är jag ju rädd att bebisen ska ärva min gluten, vilket jag inte skulle vilja. Men det är ju tyvärr inget man kan påverka.. Men gluten är inte ärftligt i rakt nedstegande led, vilket betyder att min syster om hon någon gång får barn är det större risk att de skulle kunna få gluten.
Haha, det låter som att jag själv är gravid när jag sitter och skriver om det, men det vill jag påpeka att det är jag verkligen inte. Men många gånger har man fantiserat om det såklart.
Hur är det med dig? Vill du bli ung förälder? Är du ung förälder redan?


Ps, efter helgen kommer förmodligen en ny design upp! Och jag kommer inte uppdatera något i helgen, jag ska spendera den med T. Bara så alla vet! Puss

Drömmer mig bort...

Här sitter jag, och väntar på att Criminal minds ska börja. Helt klart den bästa serien jag vet!
Jag skulle vilja träffa Derek Morgan - Eller Shermar Franklin Moore som han egentligen heter. Fattar ni vilken upplevelse det skulle vara att träffa en kändis som du verkligen beundrar?
Jag skulle även vilja resa bort med min mamma, bara hon och jag till ett varmt land. Vill ju även resa bort med T och med en av mina bästa vänner Mikaela.
Va livet skulle vara mycket enklare om man hade mycket pengar. Dock så hade jag skänkt bort en hel del pengar om jag hade väldigt mycket, eftersom jag hatar att se folk ha de värre än vad jag har.


Jag ska någon gång gifta mig med denna karl! <3 (och med T, och eftersom månggifte inte är tillåtet i Sverige så får vi fixa det på något annat vis!)

RSS 2.0